Boligforbedringer samt high tech energimåler i lejligheden

I ejerforeningen er vi opstartet med en større renovering. Det inkluderer naturligvis typiske rum som badet & køkken samt fx nye afløbsrør. Dog sker der ydermere noget på energi- og varmeområdet. Jeg har for eksempel fået opsat en ny energimåler på væggen i gangen i min lejlighed, og den gør såvel energi aflæsning som det personlige og fælles varmeregnskab særdeles meget nemmere. Den energimåler, som jeg har fået, er en fuldelektronisk energimåler. Der er virkelig mange bonusser okring denne. Måleren rummer en meget stor nøjagtighed i målingerne, foruden at denne type har en lang række opgaver for tilslutning. Typen har det, man kalder grænseløs kommunikation.

Aflæsning skal foretages på faste datoer af måleren i mit hjem. Og dog, jeg ved det ikke, da jeg skulle dette ved den forrige måler. Men jeg er ikke underrettet, hvorvidt den her er fancy i en sådan grad, at energiselskabet Klong har mulighed for at udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget uden, at de skal ind i lejligheden. Men, skåret ind til benet er det vigtigt at få registreret en aflæsning som foreskrevet. Idet jeg skal anvende angivelserne til det private varmeregnskab, og herudover vil foreningen også benytte angivelserne, for så laver de et kollektivt regnskab for varme som har udregninger af, hvor meget vi hver især skal månedligt skal regne med forud at betale til energiregnskabet. Derfor er undertegnede overvejende positiv over for min nye energimåler, fordi på denne måde er jeg overbevist om, at der med garanti har været en særdeles eksakt aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>