Book underholdning i et bookingbureau – ogle stykker håber på book standup og de andre proklamerer book livemusik

For nogle uger siden valgte jeg at participere i udvalget for fest for den kommende store fest på arbejdet. Efterhånden har jeg så fået ansvaret for at opsøge et bookingbureau - http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/ – der vil fremfinde et indslag, som at der skal underholde medarbejderne når vi når til aftenen. Vi spille fodbold og danse hen over dagen, men senere står den på ”book underholdning - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/ – ” af at noget sjov ved et bookingbureau. Ååh beslutninger.

Jeg er gudskelov så heldig, at der ikke er nogle af mine kolleger, som at der bestrider at jeg godt kan træffe beslutningen book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke tilbud det her bookingbureau kan fortælle som at der er ubeskæftiget den dag. Og naturligvis også hvad book underholdning af standup i sammenligning med livemusik kræver i betaling.

Når det gælder book underholdning, så adspørger jeg de andre mennesker i festudvalget. Mine kolleger foretrækker book livemusik - http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/ – , og andre vælger book standup. Undertegnede inviterede de andre votere om book livemusik eller book standup og ved I hvad. I planlægningsgruppen er vi tilsammen 9 og klart nok ligger der samme stemmetal på book standup og book livemusik. Så jeg er nødsaget til at beslutte det egenhændigt når jeg kontakter det bookingbureau, jeg har set mig lun på.