Bygger nogle af jer læsere sengeborde og sofaer af træ europaller og pallerammer? Tænk samtidig i plastpaller

Har jer læsere ligesom mig prøvet kræfter med at bruge pallerammer - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx – og europaller - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx – til at skabe en sofa, et højbed eller måske en seng? Sådan nogle pallerammer og europaller er praktiske til at skabe sofaer, småborde, dvd og tv-møbel.

I høj grad må jeg I gør brug af plastpaller - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx – hvis I har planer om skabe bede til grøntsager. Det er ikk altid til at vide, hvilke materialer træet til pallerammer og europaller er imprægneret med, hvorefter dine lækre øko jordbær, grøntsager og krydderurter sørme ikk er så lækre og øko mere. Det skal undgås.

Pallerammer og europaller i træ er virkelig mest fine i udtrykket. Men hold øje med, at træ europaller ofte er imprægnerede med kemikalier. Med plastpaller kan du komme udenom, at dine pallerammer og europaller afsmitter skadelig kemi indendøre.

Eksperimenter endelig med at gøre brug af plastpaller, pallerammer og europaller. Men tænk over at anvende et alternativ til de behandlede typer, hvis du planlægger at dine genbrugsmøbler af europaller og pallerammer skal du går efter at have dine møbler af pallerammer og europaller indenfor eller til opbevaring af noget spiselige. Plastpaller er optimale til de planer. Er du ikk til plastpaller, så kan du købe pallerammer og europaller påtrykt EUR, for de skulle ikke være behandlede. Sådan gjorde jeg selv!