De nye metoder med tidsregistrering og stempelur er totalt optimerende

For årtier siden funkede tidsregistrering på værksteder og arbejdspladser ved, at de timelønnede anvendte stempelkort, der ved et stempelur blev mærket. I dag er tiden ikke til sådan en manuel og ret tidskrævende proces. Så brug af stempelur til nem tidsregistrering sker via internettet og uret sender data mekanisk til folk i regnskabsafdelingen. Undertegnede tror faktisk at enhver af medarbejdere kan opstøve hver eneste tidsregistrering og stempelur og kontrollere, såfremt der kommer vildrede frem vedrørende, hvor meget fleks tid du eller en kollega er oppe på. På den måde er der ingen kolleger der bliver forsømt.

Jeg har i tidligere ansættelser været nødt til uden hjælp at skulle notere min tidsregistrering og vidste ingenting om stempelur før end at jeg fik job, hvor jeg jobber idag. Det skaber på en måde en oplevelse af frihed, selv at registrere tidsregistrering uden brug af stempelur. Men hvordan vi bruger automatisk digital tidsregistrering er jeg virkelig totalt lykkelig over, så jeg ikk personligt i slutningen af ugen må holde styr på, hvorvidt jeg skal arbejde længere. Og i perioder i mens jeg har alt for meget ekstraarbejde, dér kan jeg arbejde løs imens firmaets digital stempelur styrer alt det her tidsregistrering. Dermed er jeg ik nødt til selv erindre tidsregistreringen i de sene timer, hvor jeg er træt i hovedet.