Den meget nye kæreste jobber med væske luftdyse, spray teknik, kontraventil og luft dyser

Jer af læserne, som har fulgt min blog i noget tid har nok opdaget, hvordan jeg har fundet mig et styks spritny fyr. Undertegnede har tidligere kærestet rundt med alt fra akademikere og funktionærer til håndværkere, og for tiden har undertegnede opsnuset mig et styk fyr, som beskæftiger sig med af væske luftdyse [mt-spray.dk/luftdyser], kontraventil [mt-spray.dk/tilbehoer], spray teknik og luft dyser [mt-spray.dk/luftdyser]. Nej det er bestemt ikk noget, lille jeg i forvejen havde kendskab til. Men nu kender jeg en smule til bl.a. luft dyser og spray teknik. Dén så jeg ik komme.

Boris er beskæftiget et sted, der tilbyder det største dyse-sortiment i landet. Det mener jeg er ret tjekket. Personligt aner jeg intet om væske luftdyse, luft dyser, kontraventil og spray teknik, men jeg har konstateret, at det halløj anvendes i industrien og at luft dyser eller en specifik væske luftdyse ka’ spare adskillige butikker for større udgifter. Det er egentligt vældigt spændende at lære lidt ting som væske luftdyse, luft dyser, kontraventil og spray teknik .

Fra tide til anden får han arbejdsopgaver med sig om aftenen og gennemgår hist og pist vedr. luft dyser, kontraventil, spray teknik og væske luftdyse. Andre aftener ska’ kæresten liiige klare. Som oftest kan han lade hans opgaver med væske luftdyse, luft dyser, spray teknik og kontraventil bli’e indenfor tiden på arbejdet og holder fokus på mig og vores hobbyer, i tiden når han er hos mig. Dejligt.