Den næste fødselsdagsparty skal blive inkl mængder af masker, sminke, kostumer og parykker

Jeg kan gøre det klart straks. Mit kreative jeg knuselsker at more mig med med kostumer, parykker {http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/}, sminke {http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/} og masker {http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/}.

Moi har et par hjerteveninder der er helt enige og som tit genererer egne kostumer eller scorer crazy masker og smykker efterfølgende på dem. Især 1 sød veninde er virkelig begejstret for hvad som helst når det kommer til masker, kostumer, sminke og parykker & jeg og hende har været til udsalg af parykker og kostumer, når det kongelige teater åbner til udsalg. Anne-Louises seneste indkøb af masker har hun endnu engang scoret sådan et specielt sted, og nu pryder maskerne hendes væg i stuen.

Min husbond virker lidt kritisk ikke helt så glad for masker, sminke, parykker og kostumer. Ivan ironisk nok født én dag før fastelavnssøndag, og derfor er jeg allerede ved at fundere over, metoder til at få ham til ham til at mig og ham skal invitere til fastelavnsparty, hvor de som har lyst kan skeje ud i masker, sminke, kostumer og parykker.

Jeg mener sminke, parykker, kostumer og maskerer virkelig skægt. Parykker og masker giver nemlig et virkelig sjovt præg. Eksempelvis sidste nytår, hvor Steen og Esther, der stort set altid kommer i arbejdsbukser og bomuldsbluse når en i vennegruppen holder stor rund fødselsdagsfest, helt overraskede alle og kom i smoking og gallakjole inklusive fine masker og sminke (for dem begge! – uuh han rundede det af med lækre makeup-pede øjne). Super cool. Min veninde og jeg ankom i skønne prinsesse kostumer og skøre iøjnefaldende parykker. Et styk sjov nytårsaften.