Den superbe kaffeautomat på min arbejdsplads

Koffeinen i kaffen gør, at jeg bliver ved med at være energisk, men jeg nyder virkelig også smagen ved en dejlig kop kaffe. Det, jeg begynder med at gøre, når jeg er ankommet på arbejde, er, at styrte hen til vores kaffeautomat og lave mig noget kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater igennem tiden, men ikke alle har været lige gode. Jeg indtager to eller tre kopper, imens jeg er på arbejde, men når jeg er derhjemme, har jeg ikke tiden til at gøre det. Jeg sidder foran computerskærmen hele dagen lang, og mit job befinder sig på en avis. Jeg elsker mit job, men så når jeg tager hjem derfra, så skal jeg faktisk hjem til det andet job – hvilket er mine 3 børn. Jeg er bosat i en flot lejlighed sammen med Henrik samt vores 3 dejlige børn på henholdsvis 3, 6 og 8 år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, men det er hårdt at passe både job samt børn. Og så sover jeg ikke så meget når det er nat, for min søn på tre år græder meget, og dermed må jeg vågne op og få ham til sove. Dette gør, at jeg altid er døsig når jeg er på arbejdet, men til alt held står der en kaffeautomat, som jeg ikke kan leve uden.

Vores seneste nye kaffeautomat er uden tvivl den bedste af dem alle sammen, og hermed må jeg nu erkende, at en vidunderlig kop kaffe altså kun laves med en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu. Jeg overvejer at købe den kaffeautomat, som vi har ovre på mit arbejde.