Dengang da jeg tog på efterskole i 8 klasse var jeg eftertragtet.

I skolen har vores lille spirrevip ej følt sig ved godt mod. Der har altid været en forfærdelig social stemning… & beklageligvis er han ligeledes blevet mobbet på det groveste… Det har bare gjort ondt på mig… Jeg har været grædefærdig konstant, & det har han absolut også været… Vi har i aftes endelig fundet ud af alle tiders løsning på problemet… Vi har taget den bestemmelse, at han tager på efterskole i 8 klasse…! Det er om tre år, så han ska ik være deprimeret i særlig lang tid endnu… Vi er alle kodylt tilfredse med vores gode idé. Egentlig var det ham selv, som opdagede efterskole 8. klasse (www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html). Og jeg støttede fuldt op om hans skønne forslag, da han kom med det til os, for snart syv måneder siden… Jeg har alene hørt godt om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke nervøs… Der er ingen tvivl om, at det bliver positivt for ham at få nye kammerater…

Den absolut eneste tankestrøm, jeg besidder lige nu er, at det er helt vildt svært at vælge hans efterskole. Der er utallige efterskoler, og jeg har forsøgt at danne mig noget overblik, men jeg synes, at det er kodylt svært! Så jeg beder til, at i søde bloggere har overskud til at hjælpe mig med at opspore en mega god efterskole 8. klasse… Jeg ved kun, at det ik’ er alle typer skoler, der kan tilbyde undervisning i vores lille søns aldersgruppe, så husk, at det jo altså ska’ være en efterskole 8 klasse… Som det vigtigste beder vi til at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, der offererer guitarundervisning… Dét holder han af rigtig meget, & dét har hjulpet ham rigtig meget, når og hvis han har været grædefærdig! Så det ville være fantastisk, såfremt vi kunne opstøve en efterskole 8 klasse, der kan bistå ham med at forbedre sig!