Der er kommet et stenslag på min forrude

Jeg kørte på gaden i tirsdags, og uventet fik jeg et stenslag i min forrude. Jeg blev ret sur, grundet at jeg allerede lige har fået bilen repareret, men endnu en gang skal det ske. Dog tager det gudskelov ej ret lang tid, blot omkring en 30 minutters tid. Tillige mener jeg, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inklusive, dog er jeg i tvivl, derfor skal jeg lige høre min mand. I hvert fald betyder det, at reparationen af det førnævnte stenslag i min forrude vil blive omkostningsfrit, bortset fra hvis vi bliver nødt til at skille os af med en sum penge til forsikringen for vores selvrisiko.

Det er et ret stort stenslag, så monstro det egentlig nødvendiggør udskiftning af hele ruden. Jeg håber det ikke, af den årsag at det antageligvis kommer til at vare længere tid, og det bliver også dyrere for os, såfremt vi altså selv kommer til at betale. Jeg synes faktisk, at min bils forrude hurtigt får stenslag. Er det muligt at en forrude kan være af mere ringe kvalitet end andre forruder? I har formentlig allerede forstået, at jeg ikke er specielt god til biler. Men biler er altså også mest en interesse for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Det, der betyder noget for mig, er, om vores bil er flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>