Det er rent ud sagt super godt at være vikar

Jeg vidste altså ej, hvad for noget jeg havde lyst til at blive uddannet til, da jeg blev færdig med gymnasiet, plus jeg havde derudover behov for lidt afstand fra skolen. Jeg valgte at tage et friår, af den årsag at jeg havde fået nok af at studere. Trist nok havde jeg ej nok penge til at tage på eventyr, så jeg valgte som alternativ at få et job, således at jeg blev i stand til at få råd til en lejlighed. Jeg skulle bare have nogle penge, så jeg følte mig rent ud sagt ganske ligeglad med, hvilket beskæftigelse det skulle være. Jeg valgte faktisk at tage kontakt til et vikarbureau, for ulykkeligvis fandt jeg jo ud af, at det overhovedet ikke lige er så problemfrit at få en stilling & de var klar til at finde mig et arbejde. Det blev kort sagt en rigtig betænksom udvej, så jeg blev vikar - http://ir-group.dk/vikar, Roskilde - http://ir-group.dk/vikarbureau/roskilde-kontakt, .

Som vikar Slagelse får man på ingen tid en stilling, uden at man personligt behøver bruge tid på at lave flere hundrede jobansøgninger. Folk får folk mulighed for at se den, såfremt de ønsker en vikar Roskilde, for virksomheden danner ens personkarakteristik. I tillæg hertil bliver man som vikar Slagelse kun ansat i nogle måneder på én gang, plus det har den betydning, at man ej på noget tidspunkt får mulighed for at miste begejstringen for sit job. Jeg føler egentlig, at det virker ganske herligt, samt jeg har været ansat som vikar i nogle år nu. Det bliver forhåbentligt ikke lige så problematisk af få beskæftigelse, såfremt jeg engang finder ud af, hvad jeg har lyst til at arbejde med, fordi jeg har flere kontakter i varierende selskaber.