Dødsboer ryddes af vores firma, sådan at du kan overkomme sorgen

I den forfærdelige situation, at en af dine forældre er død samt er blevet efterladt et dødsbo proppet med en masse mærkelige ting & sager, står du måske? For nedslået til at tage hånd om deres efterladte dødsbo, specielt de 1000 ting samt sager, de gamle har fat i gennem tiderne, er du med stor sandsynlighed her. Enkelte møbler, du selv ønsker at eje, eller som de afdøde har testamenteret til andre familimedlemmer, er her helt sikkert, men resten vil du gerne skaffe dig af med. Denne virksomhed har en god løsning – med hjælp fra denne virksomhed vil dødsboer ryddes, plus vi tilbyder dertil specialrengøring efterfølgende.

Når dødsboer ryddes, bliver ejendelene delt ud til arvinger eller solgt til specifikke købere, og du behøver derfor ej bekymre dig om andet end at fortælle os, på hvilket tidspunkt vores firma bør gå i gang. Efter vores specialrengøring kan du være sikker på, at her næppe bliver én støvpartikel i huset, samt vi sikrer dig, at dødsboet er helt perfekt til nye lejere.

At du pludselig bliver nødt til at rode med at afmelde deres tjenester og rydde deres kælder, er det vigtigt at situationen ikke forværres af, hvis man netop har mistet et menneske, som stod en nær. Således at du får mulighed for at tage vare på dig selv, bør du lade os lave den specialrengøring, der er nødt til at gøres idet dødsboer ryddes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>