El-gulvvarme nedsætter varmeregningen såvel som giver dejlig varme tæer

Får du frysende tæer når, du træder ud af din seng? I så fald bliver det måske en god idé at undersøge om der er mulighed for at montere el-gulvvarme (www.gulvvarme-service.dk). Med hjælp fra el-gulvvarme får du nemlig opvarmet gulvene samt selve rummet i jeres hus til en overkommelig pris ift. fx ordinær gulvvarme, som et resultat af at du slipper for at betale store beløb for at opvarme et solidt betonlag. At du kan opvarme et velisoleret enfamilies-hus på 115 kvm for kun 10 – 12.000 kroner om året, bevirker denne lille detalje, uden at bruge øvrige varmekilder end den i gulvet.

Er el-gulvvarme anlægget gået i stå, eller er I med jævne mellemrum ude for at relæet lukker ned fordi at sikringerne er sprunget? Ved hjælp af termografisk udstyr er en erfaren tekniker i stand til at udpege fejlen forholdsvis nemt, i det tilfælde at dig og din familie står i netop den situation. Bagefter er det blot at lave et hul i gulvet på et mindre stykke af dit gulv for at ordne jeres el-gulvvarme. I den forbindelse vil det også være muligt at foretage en betydeligt mere indgående fejlsøgning på el-gulvvarme systemets øvrige dele. Det eneste, der er nødvendigt for dig og din ægtefælle er at tage kontakt til den rigtige el-gulvvarme fagmand, og så vil alt dette kunne føres ud i livet ret simpelt og til en fair pris. Vil du nyde godt af af udgifterne til el-dreven varme i gulvet, er det dog nødvendigt, at du ikke bare sørger for, at hjemmet er isoleret nok.

Endvidere bør I handle uden tøven, når noget indikerer, at der kan være skader i anlægget ved at hyre en dygtig reparatør, der er i stand til at udbedre fejl i jeres el-gulvvarme. Uanset mærket vil en kompetent el-gulvvarme fagmand egentlig kunne udpege skaden temmelig hurtigt plus i samme ombæring få den ordnet.