En god cellulite fjernelse bliver jo den perfekte foræring til din elsker

Bagefter en langtrukken plus hård måned, hvori du ikke på noget tidspunkt har haft et øjeblik til at passe på dit sind & dit ydre, er du uden tvivl bekendt med følelsen af overanstrengelse. Det er væsentligt for en pige at være kvindelig & ved helse, så det bliver nu en forfærdelig følelse, dersom man ikke har nået sine normale kropsbehandlinger. Selv kan jeg ej fordrage idet jeg f.eks. ej har fundet en stund til at få en pedicure eller måske den sædvanlige voksbehandling. I den situation virker jeg malsoigneret samt usexet, plus det går både udover mit humør & min selvsikkerhed, hvilket til sidst uheldigvis går ud over mit professionelle liv. Da det gik op for mig, at dette rent faktisk forårsagede min dårlige sindsstemning, bestemte jeg mig for, at jeg var nødt til at få tiden til disse opgaver mindst en gang om ugen. Således at jeg enkelt såvel som snildt kan pleje mine tæer uden at forlade mit hjem, lagde jeg ud med at købe et pedicure sæt. Med hjælp af et manicure sæt vil du altså få utroligt pæne negle, men det kræver en smule øvelse.

En maskine, som ordner anti cellulite behandling, skaffede jeg efterfølgende. Jeg kan ej udstå cellulite, men det er desværre noget, der sker for adskillige damer, specielt bagefter svangerskab. Jeg vil gerne berette, at bagefter 4 måneders behandling så føles mine overarme mærkbart glattere, dog jeg var ej specielt sikker på, om jeg virkelig ville være i stand til at reducere min cellulite.