En kendt fodboldefterskole er ikke svær at finde frem til!

Et eventyrligt ophold på fodbold efterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold] er, hvad min datter skal bruge det kommende år på… Vi tænker alle, at det er skønt, men jeg må da afsløre, at det også bliver lidt trist…! Hun er det første afkom, der bor ude, og vi skal gøre vores bedste for at forlige os med at være en mindre i hjemmet… Det har altid været hendes drøm at komme på en fodbold efterskole, af den grund, at hun er seriøs med sin fodbold… Hun stræber efter at kunne blive dygtigere ved at deltage i meget efterskole fodbold, fordi hun har et ønske om at spille fodbold på et professionelt plan… Vi har af den grund alene valgt hendes kommende skole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne offerere meget efterskole fodbold! Og naturligvis var det en fodboldefterskole, der er kendt for netop deres dygtige fodboldtræning…

Det mærkes som tusind år siden. & nu er der grunden ikke talrige dage til, at hun for et år forlader skuden. Så vi i familien har egentlig haft lang tid til at vænne os til tanken, men jeg synes stadigvæk, at det kommer til at være super nedtur ik´ at kunne kysse hende godmorgen! Men sideløbende hermed er jeg jo virkelig lyksaglig på hendes vegne, jeg er slet ik tvivlende omkring, at hun vil få et morsomt år på fodbold efterskole… Jeg gik faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang da jeg var femten år, og jeg havde et utroligt år! Mit ophold på fodboldefterskole er ærligt talt et år, jeg okay jævnligt mindes. Så jeg prøver at huske Louise på, at hun skal sørge for at værdsætte efterskoleopholdet, mens hun er der, fordi inden hun opdager det, er efterskoleåret forbi. Jeg erindrer tydeligt, at jeg syntes, at vores år gik utrolig stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil bestemt være til hendes fordel, men samtidig skal hun huske at nyde de kammeratskaber, der opstår!