En tanke om oplysende kulturrejser – for exempel kulturrejser andalusien

Der bliver slæbt som en neorotiker med det henseende at have gysser til at drage en tankevækkende gennemrejse. Undertegnede går efter diverse rejse bestemmelsessteder, som eksempelvis Hongkong og Skotland. Men jeg læste undervisning i spansk i gymnasietiden og søger derfor at gå mere tid ned i spansk kultur og sprog, og som følge af det foretrækker jeg især kulturrejser [www.hjertingrejser.dk/spanien] andalusien [www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien]. SMåtravle mig har maks 4-5 uger, før turen er nødt til at gå retur og starte på første semester, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien der varer omkring en måned ville være at foretrække.

Jeg har heldigvis opdaget en sælger af kulturrejser som arrangerer kulturrejser andalusien fra en uge til 4 uger. Så det er jo perfekt. Med fire ugers kulturrejser kan jeg nok godt lære hverdagslivet og nogle lokale at kende. Og samtidig er det ikke kulturrejser over 12-15 uger, hvor undertegnede rigtig skal opstøve mange moneter frem – og kanske får hjemve og risikerer at blive ganske ene og alene. Lidt generte mig er heller ik så erfaren til at finde dugfriske kammerater.

Til undertegnedes sindelag er mindre lange kulturrejser er mesterlige. Jeg skal nu til at afgøre den udvalgte af de adskillige kulturrejser andalusien og hvaffor nogle datoer som passer mig bedst, netop så studieklare mig kan returnere til byen og starte på studiet til lærer umiddelbart efter. Undertegnede glæder mig så vildt og omtaler kulturrejser med alle. Reelt genkender jeg flere, der funderer over kulturrejser Hongkong eller kulturrejser Andalusien eller i Sydafrika. Pudsigt.