Et trægulv af eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk el. bøg

Et nyt gardin (www.jemtex.dk/gardin) ser jeg frem til at anskaffe. Et splinternyt gardin må jeg købe, grundet at det gamle rullegardin {www.jemtex.dk/rullegardin} er rigtig ødelagt. På torsdag skal jeg for resten erhverve et helt nyt trægulve (www.jemtex.dk/traegulve.html), og tæpper har jeg derudover overvejet at bruge penge på. Jeg tror, jeg får et mørkt trægulve, af den årsag at et mørkebrunt gulv er ganske yndigt. Jeg synes samtidig, at et gardin i en mørk farve er utrolig yndigt. Jeg kunne derforuden godt tænke mig et mørkt trægulve, af den årsag at det står godt i kontrast i forhold til min meget lyse stue. Dog kan jeg ikke blive enig med mit andet jeg om, hvorvidt jeg vil anskaffe et gulv fremstillet af ahorn, ask, birk, bøg, eg, fyr el. gran. Desuden kan jeg ej vælge imellem gardinerne. Jeg vil sandsynligvis erhverve et rullegardin, men jeg kan få noget vejledning fra en ekspedient, idet jeg samtidig skal spendere penge på et trægulve. For resten må jeg finde ud af, hvilken en type rullegardin jeg skal spendere penge på, pga. at det er muligt at erhverve mange vekslende slags. Af den årsag at min mor ved mere om det, end jeg gør, vil jeg tillige tage hende med. Mit håb er, at arbejderen i butikken derudover vil hjælpe mig med at træffe et valg.