Et uigennemntrængeligt depotrum bør beskytte dine lagervarer med stor success

At jeg en del gange har været offer for ulovlig indtrængen eller tyveriforsøg, har jeg mulighed for at sige, som ejer af en forretning. Et tyveri bliver hver gang en meget ulykkelig oplevelse, der har mulighed for at være grund til ulykke og koste mange penge. Et tyveri er alligevel en anselig belastning samt kan med fordel undgås, men med sikkerhed bør dine varer have forsikring.

Som følge af forsøg med flere sikkerhedssystemer samt overvågningskameraer, besluttede jeg mig for at bruge et mekanisk trådnet. Her bliver alligevel indsyn til varerne, sådan at kunderne kan vinduesshoppe, dog dette trådnet dækker glasfacaden. Min butik har egentlig ikke været udsat for noget indbrud, efter jeg fik dette trådnet. Om det er på grund af, at tyvene rent ud sagt ikke har mulighed for at skære gennem stålet, eller hvorvidt det bare synes for besværligt, er jeg ej klar over, men det er da ligemeget, hvis blot det virker. At installere depotrum i metal besluttede jeg mig for efter anselig succes, en sag der desuden viste sig at beskytte mod indbrud. Af den grund at ejere næsten aldrig installerer tyverisystemer og kameraer på lageret, bliver pulterrum oftest mindre beskyttede i forhold til selve hovedkontoret. Da ejerne er lovet enorm tyverisikring samt stadig let vil finde ud af, hvad der befinder sig i deres depotrum uden egentlig at være nødsaget til at åbne døren, er pulterrum produceret af gitre egentlig blevet meget almindeligt til ejendomskomplekser.

Jeg føler mig en del mere beskyttet i forhold til et hvilket som helst andet tidspunkt & alt virker perfekt: jeg kan ej finde et eneste ringe ord at nævne omkring mit trådnet eller mine depotrum.