Et væld af halloween udklædning plus sågar oktoberfest kostumer

Kan du heller ikke vente til halloween? Mig og vennen skal til halloweenfest på vores job i september, så han har spurgt mig, om jeg kan skaffe de kostumer, som vi skal have på. I øvrigt er det også i efterårsmånederne, at der skal være oktoberfest. Her har man oktoberfest kostumer på, som er tyroler kostumer. En del varierende halloween udklædning har jeg overvejet. Som følge deraf tog jeg i kostumeshoppen i shoppingcenteret den anden dag. Kostumer i massevis havde butikken, og mange af dem var uovertrufne. I kostumeforretningen havde de utallig halloween udklædning såvel som i øvrigt oktoberfest kostumer, men derudover en hel del sjovt tilbehør: masker, parykker og sminke, med mere. Kostumer så jeg på til at starte med for at blive inspireret. Derpå gik jeg videre til sminke, masker foruden parykker, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Jeg købte to ganske cool kostumer. Jeg kørte hjem til vennen for at vise ham vores halloween udklædning, da jeg havde sluttet købet af udklædninger. Opstemt blev han, idet han blev opmærksom på, at vi skulle være zombier. Jeg kan ikke vente med at se min kammerat og jeg i vores kostumer. Jeg ser derforuden frem til at se kollegaernes udklædninger. Jeg tror, vi kommer til at blive uhyggelige. For øvrigt nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om at tage til en oktoberfest sammen til efteråret. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, altid en anelse mere sjove end normale arrangementer på vores arbejde. Jeg tror, det kommer til at blive en interessant udklædningsfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>