Få musik på musikefterskole

Klassisk musik har vi på denne musikefterskole. 8., 9. eller 10. klasse er det muligt for dig at tage her og endvidere bruge din tid på det, du elsker: at spille klassisk musik. Hvad enten musik er din hobby, eller du ser en karriere for dig i den musikalske verden, er der plads til alle unge på vores efterskole. Der er tre musiklinjer her hos os på denne musikefterskole; instrumentlinjen, klaverlinjen og sang- og teaterlinjen, og som følge deraf kan vi forsikre dig om, at du har mulighed for at bruge tid på lige præcis det, som du gerne vil. Du kan få et skønt skoleår med klassisk musik, nye, gode kammerater, rejser såvel som masser af eminente begivenheder her hos os.

Her hos os på denne musikefterskole vil du naturligvis få den elementære undervisning, dog vil du yderligere få undervisning i klassisk musik af lærere, der er konservatorieuddannede. En gang om ugen har du enelektioner, og du får 1 time til at øve og spille alle morgener. Tilmed kan du få kompetent vejledning om din efterfølgende musikalske udvikling, hvis du ønsker det.

Vi har som sagt tre musiklinjer her hos os på vores musikefterskole, der dækker flere varierende musikalske interesser. Vi har musiklinjer til dig som synger og laver teater, for dig der gerne vil spille klaver & for dig der spiller et instrument. Ud over vores efterskoles linjer har vi en række af varierende valgfag, hvor du kan lære masser af vigtigt angående musik og lign. Du kan f.eks. blive lært at overvinde skræk for scenen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>