Find lejebolig: Jeg holder øje med billig boligudlejning

Undertegnede er indledt med at søge udlejning af bolig, boligudlejning plus sådanne søgeord, for jeg glæder mig virkelig meget rokere hjemmefra når jeg har fået huen på. Min idé med Find Lejebolig er egentligt min personlige idé. Selv leder jeg efter udlejning af bolig, imens min kære fader argumenterer for at de køber en lejlighed til mig. Daddy er lidt blevet overtalt af mine forældres bankrådgiver. Meen. Så er det jo bedst at være fastlagt på, præcis hvor jeg de næste mange år vil bo. Sammenlignet med udlejning af bolig, så kan flytning til andel vidst nok mest dække sig ind hvis du bliver glad for boligen i min. 4-5 år. Og undertegnede har da ingen ide om hvor jeg vil hen når vi snakker så længe ud i tiden. Det kan være at jeg gerne vil leve og studere i Skanderborg og præferere boligudlejning dér. Eller det ku’ ske, at jeg påbegynder på en skole, det er smartest at jeg find lejebolig nær Århus C og får bolig dér.

At flytte hjemme fra mine forældre er noget, jeg ubetinget ser frem til og jeg foretrækker altså forestillingen om boligudlejning i stedet for bo i en toværelses andelsbolig. Vælger jeg udlejning af bolig er jeg mere fri, og samtidig er det muligt for mig at komme ud af lejemålet i samme øjeblik jeg foretrækker det, hvis starte forfra med flytte og find lejebolig, når moi for eksempel ønsker at i gang med at studere eller hvis det skulle ske at jeg får mig en mand som bor i en anden landsdel.Her for tiden lever min svigerinde i en andelsbolig og rejser over 70 kilometer hver eneste dag, fordi hun ikke kan få den solgt. Derfor vil jeg helst have udlejning af bolig og har påbegyndt min personlige Find Lejebolig søgning. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvor jeg kan forestille mig selv bo eller kommer til at læse når vi snakker om fire til fem år. Derfor er udlejning af bolig et bedre valg til mine behov fremfor at købe en andel.