Funktionelle pallerammer skal nemt anvendes til køkkenhave

Dit køkkenbed kan reelt opføres så højt, du ønsker, fordi de er lavet til at kunne placeres solidt på hinanden, hvilket er en af de vigtigste fordele når man anvender pallerammer til højbede. Dette forhøjer jordens temperatur omkring væksterne, løfter blomsterne bort fra forurenet muld, & giver en behagelig højde at arbejde i. En ting, flertallet plejer at sammenstille med køkkenhaven, er pallerammer egentlig sædvanligvis ikke, men pallerammerne forekommer sig i realiteten utrolig funktionelle! Nok må man erindre, at pallerammer sædvanligvis er fremstillet af ret billigt samt ubehandlet træværk, hvorfor rammerne ikke bør røre jorden. Dække kontaktfladen med plastik kan eventuelt være en fin idé.

Jeg tænker selv, at de besidder en ganske fin bredde til små køkkenhaver med smukke planter og krydderurter, men størstedelen synes evt., at pallerammer bliver alt for små. Dersom man fortryder, at man har opført et bed af dem, er det heldigt nok ikke alle ens penge, som blev anvendt forgæves, da pallerammer heldigt nok er billige. Til nemmere at kunne balancere ting på træpaller bruges pallerammer sædvanligvis, og de er problemfrie snildt at pakke sammen, såfremt de ej anvendes. At rammerne besidder en fin længe er en anden praktisk ting ved at bruge pallerammer til at være højbede. At man bare bør forsøge sig frem, er eventuelt det bedste tip.

Ønsker du at opføre praktiske køkkenhaver, fordi du er i besiddelse af en have? Nøjagtigt hvorledes, disse urtehaver kan opføres, har du evt. problemer med at finde ud af i det tilfælde. Pallerammer betegnes som et billigt forslag, jeg har.