glad for anskaffelser af 80’er tøj + 80’er udklædning

80’er udklædning & 80’er tøj er jeg totalt henrykt over. Moi er så glad for det, at jeg virkelig indkøber en stor part af skuffernes 80’er tøj i webbaserede udklædningsbutikker iblandt afdelingen for 80’er kostumer + 80’er udklædning. De fører ofte tjekkede accesories i neonfarver så som eksempelvis hotpants, strømpebukser og benvarmere.

Undertegnede påklæder mig ofte i 80’er tøj og har selvsagt jævnligt indbudt til højtidelighed med temaet 80’er udklædning, 80’ tøj og 80’er kostumer. Moi er dog ik’ den eneste med den trang. Undertegnedes tre år ældre søster er lige på samme måde – at jeg har det fra Sigrid, at jeg er pjattet med 80’er tøj, idet søs gennem størstedelen af vores gymnasietid anvendte 80’er kostumer samt 80’er udklædning såvel til hverdag som til festivitas. Nogle gange i 100 procent 80’er udklædning men til tider bare med brug af udvalgt tilbehør.

Undertegnede er pjattet med stilen med piger på rulleskøfter og godt med fave. Undertegnede vurderer det virker fedt, hvis alle andre er 100 % i monokrom, at undertegnede så hopper i farvet 80’er tøj. Mange af de andre tænker at mit kluns ligner 80’er udklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, undertegnede benytter, fordi udklædninger har gode priser og er en god anden mulighed end at benytte genbrugs-butikker, der sjældent tilbyder genuint 80’er tøj. Det er dejligt nemt at shoppe garderobens 80’er kostumer i en webbutik så jeg derefter kan de aflevere tøj og tilbehør måske næste dag. Og i det tilfælde at behovet for at arbejde med begejstringen for 80’er tøj skulle komme så forhandler butikkerne kluns og tilbehør der kommer fra flere tider i 90’erne. Og ret mange strålende kjoler, som mine bedsteveninder synes er pæne. Et par stykker af mine frøkener har skal det lige siges også på egen hånd købt en smule 80’er udklædning så som kulørte uv-briller samt armbånd i neon, så jeg spreder min 80’er tøjstil.