Glimrende kanoudlejning Silkeborg

Jeg husker tydeligt den hedengangne Silkeborg Camping, men indiskutabelt er det adskillige voksenår siden dengang, jeg tilbragte en sommer der. Helt op i teenageårene var jeg med min familie på en fantastisk tur til camping hver sommer. I teenageårene var jeg ydermere på camping med ungdomsskolen. Det, jeg kan huske, fra hver og en af campingferierne med blandt andet kanoudlejning Silkeborg, er alle de adskillige specielle minder om en sommer fuld af sammenhold såvel som store udfordringer i den smukke jyske natur. Både fra dagene på den gode campingplads og de rare aftener og nætter ved teltene oppe på bredden klods op ad Silkeborgsøerne. Jeg erindrer tilmed til stadighed den særlige følelse, dengang jeg for allerførste gang fik lov til at bruge en sommerferie på den skønne Silkeborg Camping. Dog må jeg indrømme, at det egentlig er en del år siden, at jeg sidst var med på camping ned ad Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping. Siden da har jeg fået mig en uddannelse såvel som et drømmejob og endda også en fantastisk husbond. For 2 år siden fik vi tilmed vores skønne søn, som nu faktisk er så gammel, at jeg ikke kunne dy mig for at spekulere over, om jeg ville tage min egen familie med i en kano på Silkeborgsøerne med kanoudlejning Silkeborg. Forrige weekend tog jeg vores beslutning over et glas rødvin eller to med min kæreste sidst på aftenen. Det indebærer, at vi pt. leder efter en virksomhed med camping såvel som kanoudlejning Silkeborg. Ellers tænker jeg, at et camping- & kajakudlejningssted i nærheden af Randers er en mulighed. Af den årsag vil jeg høre, om der måske er en venlig sjæl her på bloggen, som kender Silkeborg Camping anno 2013 eller det rette sted med kanoudlejning Silkeborg med optimal sikkerhed eller muligvis udlejning af kanoer ved Gudenåen? Det skal også så vidt muligt være et sted, som reklamerer med fordelagtigt tilbud på en kanoferie i Østjylland særligt til familier med små børn. Ligger du inde med et godt tip om kano og camping ved Silkeborgsøerne, så skriv en kommentar her på bloggen, så jeg kan få helt nye ferieminder fra Silkeborg Camping med kanoudlejning Silkeborg som kan deles med min egen familie. Da bliver jeg rigtig begejstret, så siger jeg allerede nu tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>