Grimas ansigtsmaling har vundet indpas på fritten

Ungerne, der begge 2 går i SFO har erklæret deres kærlighed til det der ansigtsmaling. Jeg tænkte egentligt at ansigtsmaling var mere noget der var fedt for de børnehavebørn, og arvingerne testede det også begge hos karneval på den røde plads. Men idag er det her ansigtsmaling bare et hit for begge 2.

For at arvingerne får mulighed for at nørde fortsat her i huset har min mand og mig erhvervet det der ansigtsmaling Grimas. Så søndag, hvor jeg sov længe, stod børnene op på egen håndop uden at vække os, spiste cornflakes og startede med at lege med det nye ansigtsmaling. De er begge er efterhånden så fingernemme til at lægge det flot. Så de to tog liii forbi Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling som farlig tiger & puslespil. Kåde unger. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.

Jeg vurderer at fryden over Grimas ansigtsmaling blev grundlagt på samme tid som pædagogmedhjælperen Lærkes start. Hun er imponerende opfindsom og kreativ og opstartet et værksted, hvor ungerne har en fest med ansigtsmaling og/eller syr kostumer. Malingen har Ellen er det.