Hegnsstolper & havelåger vs. fødselsdagsfest for børnehaven

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Min mand ser i de her dage ik ud til at ku’ tænke på noget som helst end havelåger (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager) og hegnsstolper {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}, mens jeg går & grunder over vores yngstes fødselsdagsfest for børnehaven vedrørende valg af lagkage plus boller. Ej seriøst. Jeg og min mand skal tage os sammen og få ombytte det gamle indhegning, og det gør at kæresten og mig skal have nye hegnsstolper og at jeg og ham må udpege et produkt mellem et utal af blandede havelåger. Fint nok, men må projekt hegnsstoler ik lige afvente til børnehavefesten, hvor ham og jeg får femogtyve unger på gæsteri, er fikset? Det mener undertegnede bli’r virkelig anspændt at ordne helt alene.

Min smag inden for havelåger og hegnsstolper har jeg ikk’ tænkt over. Hegnsstolper og havelåger har bare været sådan noget, som var ligegyldigt, dér hvor jeg har haft barndomshjem som lille. Men i dag har manden og jeg selv hus og må beslutte os for det praktiske til haven. Kæresten har opdaget lidt kompetente forhandlere på nettet og han ønsker ikke på egen hånd at beslutte sig for om vi skal vælge hegnsstolper af aluminium eller træ. Personligt er jeg sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, meen tjoeh det kan da ozz tænkes at aluminiums hegnsstolper er meget pæne og stærkere?

At få en højere låge diskuterede vi om, og nu har min kæreste fundet forskellige solide og flotte havelåger, som oven i købet kommer med Ruko-lås. Sådan noget lyder godt, da min kæreste og jeg har hus på et sted, hvor ikke en sjæl vil reagere, hvis der kommer tyveknægte.

Efter at ungerne er bespist med underholdning og daimlagkage, så kan vi os to sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Ellers tror jeg ikke, at jeg slipper udenom kærestens snakkeri omkring havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ eller alu.