Hf Fyn – Søg om optagelse til at tage din HF midt på Fyn

Drømmer du om at gennemføre en Hf Fyn?

Måske har du allerede tjek på, hvad du har lyst til at læse til. Det er en mulighed, at du tænker dig at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller måske går du målrettet efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, ved jeg, at en Hf Odense {www.vucfyn.dk/fynshfkursus} kan give dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg studere til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Ved du endnu ikke, hvad du vil arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at finde din vej.

Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med skolen til sommerferien, og drømmer du om at gennemføre en HF på Fyn med overdrevet mange muligheder til rådighed? Hvis du tager din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette den til lige præcis den retning, som du vil optages på!

Ved siden af en almindelig hf , hvor der er valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig Hf, Pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De er hver især skræddersyede til bedst at forberede dig til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Ønsker du at læse din Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en masse adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til forår, skal lærerne vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en HF eksamen. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse din hf hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk slet ikke så slemt, som det lyder.

Er det over et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.