Hvilket foretrækker I af sådan nogle træcarporte/carporte i træ?

Vi er som I måske ved rykket i parcelhus, og med det spekulerer jeg samtidig, at mig og husbonden giver hjemmet et styks stor garage. Det skal blive et af forskellige fortræffeligt flotte træcarporte du kan få. er mig og husbonden gudskeltakoglov samstemmende. Jeg har faktisk studeret diverse carporte f et par måneder & jeg fremsøgte i første omgang nogen simpelthen meget afskrækkende udvalg, som ikk matcher til den nye villa. Gud ske tak og lov så så jeg at gemalen og jeg kan anskaffe os carporte i træ - shpavilloner.dk/andet/traecarporte, , og de træcarporte er bare ret naturlige. Moi mener faktisk at de carporte i træ virker pæne.

Snart vil jeg og manden kort og godt blive enige om nuancen + størrelsen, da træcarporte ankommer i utallige slags typer. Husbonden vil nok foretrække en af de neutrale træcarporte, imens jeg foretrækker træcarporte i overraskende farver, hvilket kan matche eller stå i kontrast til den gamle villa.

Jeg og husbonden vil vælge varporte i træ fordi undertegnede tænker, det ik at mangle noget overdækning, hvor jeg kan stille bestemorcyklen, i perioder hvor vejret er minusgrader og hvor låsen risikerer at fryse fast er frustrerende. Samtidig med, at Andreas gerne vil have én af de rummelige carporte i træ der giver et sted til bilen naturligvis, men desuden til opbevaring af tilbehør til bilen, værktøj og maling og mere af den slags.