Imponer med et springvand ud over det sædvanlige

Vi besluttede os for at tænke ud af boksen og investere i flotte rammer med innovativ vandkunst såvel indendørs som ude, da vores virksomhed for kort tid siden rykkede teltpælene op og byggede et større hovedkontor for den nordiske gren af koncernen. Mulighederne var imidlertid mange. Det var af den grund væsentligt for os at ansætte en leverandør, der ikke blot havde viljen til at lave en fontæne eller et springvand. Dertil var det vigtigt for mit firma, at den valgte virksomhed ikke bare konstruerede helt almindelige springvand.

Efter at have set det færdige resultat kan jeg indrømme, at det er ikke mindre end beundringsværdigt. Vores domicil er nu blevet velsignet med en vestibule med et dekorativt spejlbassin, som der outputtet af kvalificeret vejledning om det visuelle udtryk og funktionalitet samt en projektering, som der blev realiseret præcist som aftalt. Desuden er det etableret som en trappe, så spejlbassinet følger trappeopgangen op til syvende etage. Vores firma er således blevet prydet med et mesterstykke af et spejlbassin, som får læssevis af roser fra kunder og vores medarbejdere.

Lige uden for indgangen er der ydermere kommet vandkunst i fortrinlig kvalitet efter alle kunstens regler. Her er der nemlig blevet skabt et interaktivt springvand, der er lavet til at tage form efter bevægelserne i området. For at toppe kransekagen er der i springvandets midte indbygget en arkitekttegnet fontæne, som harmonerer som fod i hose med de elegante linjer i hovedkontorets arkitektur. På det grundlag vil vi som virksomhed derfor uden tvivl gøre os til talsmænd for det vandtekniske firma, som vi hyrede, såfremt du tillige har planer om at få etableret vandkunst som f.eks. en fontæne i en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>