Iøjnevækkende nisse kostumer, julemandskostumer og nissepige kostumer har jeg købt nu

Vi er begejstrede for fester i min virksomhed. Sammen har kollegerne holdt sommerfester og desuden sidste fest til påske, hvor Karina troppede op i et kyllingekostume. Så sjovt. Men nu er tiden inde til nissepige kostumer, nissekostumer og julemandskostumer til virksomhedens nye juleshow med raflegaver, hjemmelavet gløgg og historie om julens oprindelse. Vi glæder os.

På arbejdet skal vi i gang med at udforme aften med julehygge til de ansatte, og jeg er allerede nu vældigt opløftet over de nisse kostumer, julemandskostumer & nissepige kostumer jeg og de andre har fået købt ind. De er i ret fornuftig kvalitet inklusive sjove lommer. Jeg glæder mig til at se Anton og Nikki agere som julemænd i deres julemandskostumer, og desuden bestiller vi tre til fire skuespillere der skal bære nisse kostumer. Jeg har også indkøbt et par halvfrække nissepige kostumer. Så er der lidt ekstra til herrerne. Vi har absolut en fin tone her på kontoret, så undertegnede går ikke ud fra at to-tre lårkorte nissepige kostumer bliver ilde modtaget.

Planlægger-mig ser frem til vores juleshow i firmaet. Det bli’r 1. gang, og der skal ik mangle nissepige kostumer, nissekostumer & julemandskostumer. Normalt nøjes vi med et styk julemiddag, men denne gang slutter firmaet af op til juledagene med hygge, nisse kostumer, sang og musik, julemandskostumer, misteltene og nissepige kostumer. Det bliver så sjovt.