Jeg har fået huen på efter Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn

Vil du gennemføre en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus}?

Måske har du allerede overvejet, hvad du drømmer om at læse til. Det kan være, at du drømmer om at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller måske går du direkte efter et samfundsfagligt studie på uni.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du tumler med, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg skal starte på studiet.

Jeg anede ikke hvad jeg havde lyst til, dengang jeg begyndte. Aner du det heller ik?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for mere tid til at vælge retning. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med skolen til maj, og ønsker du at opnå en skole med utallige muligheder til rådighed? Gennemfører du din hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du vælge HF-en til lige nøjagtig den uddannelse, som du vil hen på! Det var det rigtige for mig.

Ved siden af den klassiske HF med valgfag på niveau A-C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense endvidere linjer så som: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen + naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet til at gøre dig klar til det studie du gerne vil ind på.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du gerne at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en hel masse adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til forår, skal lærerne beslutte, om du kan læse en hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan tage Hf-en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det måtte jeg faktisk ikke rigtigt så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så vurderer dine personlige og faglige kompetencer.

Livet på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense er testene værd