Jeg kan bruge mere tid til min idræt nu hvor undertegnede spiller efterskole håndbold

Jeg har nu gået på håndbold efterskole (http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold) i Silkeborg i 1 måned. Jeg kan fortælle at efterskoleopholdet bare går over alt jeg havde troet på. Inden jeg startede var jeg temmelig urolig for, hvorvidt jeg kunne have det godt med bo flere måneder på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og oplevede at jeg var lidt forlegen. Men vi alle har det jo nøjagtigt på samme måde. Min gang-veninde Anne Sophie går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan vi følges ad. Dette var fedt dengang vi var nye. Her for tiden har jeg især styr på dem, som ligesom mig går på håndboldefterskole linien. Skolen har mere end 85 elever i alt, ja jeg har altså ik’ lært navne på hver eneste .

Hverdagen på håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole står vi op før syv … for at ud at jogge Surt! Jeg foretrækker at indtage havregryn imens jeg hygger med min dyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude serveres der til gengæld dejlig morgen buffet. Efter det skal vi have almindelig matematik og dansk-undervisning. Størstedelen af timerne om eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Alle elever fra håndbold efterskole plus de andre sports vinkler indtager middagsmad kl 6. Bagefter skal alle unge sidde i værelset 60 min. Det er egentligt meget hyggeligt at have lidt tid, hvor samtlige elever laver lektier og slapper af. Tina ijeg ved ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive lavet. Størstedelen af dagen er vi til dansk eller engelsk eller spiller efterskole håndbold og derefter sker der ofte underholdning. Mine venner fremviser diasbilleder, vi holder fødselsdage for alle fra samme gang, vi tæver hinanden i Twister, afholder film, snubler i lancier og pludselig har folk iværksat en gæt og grimasser leg. Siden at undertegnede er startet her på håndbold efterskole er jeg mest på vores værelse når der er timen med stilhed eller når der spiller Barometret.