LED spot til Segway’en

En Segway er jeg i besiddelse af, og jeg kan godt lide at ræse omrking på den inde i København. Underholdende synes jeg, det er, og samtidig er der mange plusser ved det – for eksempel er det ikke nødvendigt at holde i en kø på gaderne, samt træne, som når du kører på cykel. Jeg fandt på at udbygge min Segway med LED lys nyligt. Meget fedt kunne det være at påsætte LED spot på Segwayen, af den grund at jeg kunne fræse rundt om aftenen og lyse byen op med mit LED lys. Derfor har jeg været inde at se på nogle forskellige varianter af LED lys på internettet, og jeg har fundet nogle yderst seje blå LED lys. Jeg har talt med en af mine venner, som er håndværker, og han har sagt ja til at påsætte LED lys på min Segway. Han har dertil foreslået, at jeg kunne påsætte musik på den. Ret sejt ville det være. Jeg glæder mig meget til at komme ud på en køretur om aftenen på min Segway med LED spot & musik. Mit gæt er, at hele byen kommer til at blive nysgerrige, idet de holder i en kø ude på gaden el. kører på cykel. En Segway, vil du prøve den? Rekommandere det kan jeg helt bestemt. Yderst morsomt er det, og det bliver endnu mere skægt med LED spot samt god musik.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>