Lejebolig Hillerød/Lejebolig Nordsjælland vs. Lejebolig Ørestad/lejebolig København S samt boligdrøm om boliger til leje

Jeg er jo blevet med barn, som I nok ved. Og graviditeten har sat betænkninger i gang vedrørende den lejebolig Ørestad, manden og jeg bor i for tiden og som lige straks bliver lidt for dårligt indrettet til os 3. I sig selv er den jo egentligt ikke så lille med næsten 78 m2.Vores lejebolig København S er ganske enkelt bestående af vores lille soverum kombineret med en kæmpe vinkelstue ud i køkken/alrum. Så vi kan ik’ skabe et værelse til vores barn der har lukket dør.

Jeg og manden leder nu efter boliger til leje. Blandt andet ser jeg og min kæreste på lejebolig Nordsjælland særligt lejebolig Hillerød, hvor begge forældrepar lever tæt på. Ham den høje og undertegnede leder nu efter boliger til leje. Især ser vi på lejebolig Hillerød/lejebolig Nordsjælland, hvor alle vores forældre reciderer tæt på. Det er vældigt snildt, at Søs eller Kissy i en fart evnede at komme på visit for at hjælpe med pasning af baby. Pga fremtidsdrømmen vedrørende at fraflytte vores lejebolig København S fremover bo i er de kommende weekender derfor proppet med boliger til leje

Gosta og jeg er generelt rigtig henrykte over vores lejebolig Ørestad. Kun fordelingen af rummene + måske beliggenhed for lejebolig København S irritererer kæresten og jeg her hvor han og jeg skal til at være forældre. Generelt er vi begejstrede for at leve i lejebolig, hvorfor det endnu en gang er boliger til leje jeg og han overvejer når vi besøger områdets yndlings boligside. Boliger til leje er jo kæmpe uforpligtende hvis du sammenligner med at tage lån til ejerboliger. Med det i udgangspunktet kommer vores lejebolig København S til at blive skiftet til en lejebolig Nordsjælland med barneværelse.