Majoriteten leder efter en kompetent efterskole 8 klasse!

I skolen har vores næstældste søn ik’ haft det godt..! Der har været en forfærdelig gruppedynamik… & ulykkeligvis været mobbeoffer. Det har virkelig været svært. Jeg har været opslugt af tårer, og dét har han begribeligvis også været… Vi har nu endelig erkendt en super duper løsning på vores sørgelige problem… Vi har bestemt, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse… Det er næste år, så han ska ikke være grædefærdig særlig længe endnu. Vi er alle ovenud oppe og køre over denne afgørelse. Oprindeligt var det ham selv, som fandt på efterskole 8. klasse. & jeg støttede fuldstændig op om hans forslag, dengang da han kom med det til os, for snart fem måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik nervøs. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at være helt igennem fantastisk for ham at komme væk…

Vi har imidlertid det problem, at vi ik kan bestemme os for, hvilken af Danmarks skoler, vi skal sende ham på. Der er hundrede efterskoler, og jeg har forsøgt at skabe mig noget overblik, men jeg synes, at det er hårdt… Så jeg beder til gud om, at i rare bloggere kan bistå mig med at finde frem til en mega god efterskole 8. klasse. Jeg ved bare, at det ik’ er alle typer efterskoler, som er i stand til at offerere undervisning til en 8. Klasser, så husk, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse. Som det vigtigste håber vi på at kunne opspore en efterskole 8 klasse (http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html), der offererer guitarundervisning. Det holder han af rigtig meget, og det har hjulpet ham kolossalt meget, når og hvis han har været ulykkelig. Derfor er det et krav, at han kan fortsætte med at blive bedre…