Matriklens semi omfattende beslutning om hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Vi får snart sød lille golden retriever, kæresten og jeg, & som følge af det har vi endelig taget os sammen til noget, som vi begge i lang tid har udsat. Vi skal have 1 hegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn, rundt om vores domicil. Den beslutning er jo en større ting & ikk’ et arbejde, vi liige har ordnet imens undertegnede starter på at erhverve krukker og havemøbler derud til og gøre brug af haven. Så her i weekenden ska’ det altså blive valgt.

Jeg og min mand ska’ lige straks ha’ en lille sød hund, & fra den dag fungerer det ik at kunne have den ude med en grund der ikke har hegn. Straks kommer konflikten om hvorvidt det skal være et lækkert Skagenshegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et skærmende støjhegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, .

Jeg selv kigger efter det pæne Skagenshegn. Det Skagenshegn jeg har forelsket mig i er simpelt og råhvidt & jo liidt iget. Skagenshegnet syner passende i højden, & hegnet matcher så tydeligt med undertegnedes tanker vedr. ganske mange klematis og tallerkensmækker nær vores kridhvide indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Min kæreste foreslår et støjhegn, der forståeligt nok er meget praktisk og hæmmer støjen fra den store vej, ligger nær bag murermestervillaen. Jeg kan sagtens følge alle hans essenter om et støjhegn. Lille jeg synes kun at det hegn bliver temmelig tæt og højt. Hans model med et støjhegn afkaster naturligvis som bonus afskærmning fra andres indkig. Og du vil ozz godt ku’ sætte klatrende planter ved hegnet.

Mon I læsere ville gå efter det smukke Skagenshegn eller det smarte valg i form af et støjhegn, hvis du lige som os havde bolig klods op af trafikstøj og skal have hegn? Jeg og kæresten ska’ ha’ besluttet os for det dælens hegn hurtigst muligt.