Min bror har fået job med gas cylinder, lister, stropper og gummilister

Min dejlige storebror starter på en arbejdsplads, hvor de forhandler lister » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster,, gas cylinder, stropper » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper, og gummilister » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter,. formoder, så kender jeg ikke en disse til gas cylinder, lister, stropper & gummilister. Og dog … stropper ka’ i min verden f.eks. være lokaliseret i 6A, som vi passagerer ka’ holde fast i, eller i min jakke, så den kan komme op at hænge. Og gummilister sammenkobler jeg med at lister på fx badeværelset.

Gas cylinder, stropper, gummilister og lister som branche er uvant for moi. Vi sludrer tit jobrelateret, jeg & min bror, så lillesøster her ser frem til, hvad Stefan efter jobstarten vil berette vedrørende gummilister, gas cylinder, stroppe og lister.

Stropper af gummi har jeg hørt kan benyttes til trailere, presenninger og lastbiler. Gas cylinder kan både benyttes til kontorstole, køkkenlåger og i drivhuse, fortæller broren. Undertegnede har måske ikk helt forstået hvad sådan en gas cylinder kan på nær at du som måske en fjeder.