Min dreng drømmer om at gå på efterskole og moderen her håber sønnike vælger en efterskole Midtjylland

Her i øjeblikket går efterskolesnakken lystigt. Sønnike vil gerne ud på egen hånd, og som forældre bakker vi ham op. Særligt hvis vores dreng finder sig en efterskole Midtjylland, og ikke alt for langt hjemmefra. Som hans mor håber jeg ganske enkelt en efterskole Midtjylland over for eksempel en efterskole i København.

En af knægtens bedste kammrater skal også på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. Vennerne dyrker begge programmering & teknik, men min søn og hans ven er ikk rigtigt overbevidste om, at de vil på samme efterskole Midtjylland. De to kammerater er fået rådet til at kaste sig ud i at tage på enehånd afsted på efterskole Midtjylland for rigtig at blive selvstændig, trods at det da er beroligende at være to afsted de første dage.

Min søn har en interesse i mad, fitness og teknisk programmering. Sønnen går op i sundhed, vil gerne starte til boksning og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så jeg og sønnen søger efter et stk efterskole Midtjylland, hvor han kan teste begejstringen for teknik og fitness/træning.