Min husbond er startet i et arbejde med spraying system, el sprøjtepistol, autojet og forstøver spray

Min mand skal arbejde i et firma, der forhandler forstøver spray , mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse, , spraying system, el sprøjtepistol , mt-spray.dk/sproejtepistoler, og autojet , mt-spray.dk/leverandoerer/autojet, . Hvad er det tænker I læsere antageligt, og netop dette var også tilbagemeldingen fra mig. Jeg anede sørme ik hvordan autojet spraying system og el sprøtjepistol fungerer. For mig er en forstøver spray en ting du bruger til forstøvelse af mine fredsliljer på altanen. Fnis. Jeg har sikkert mere kunnen, om et par dage når han har fri efter den 1. arbejdsdag.

Sådan en el sprøjtepistol er fabrikeret til rengøring og desinfektion, til at coate medicin eller ting eller til at sprøjtemale. Det hele på fabrikker og den slags virksomheder. Hvis moi fattede det korrekt. Autojet er så vidt jeg har forstået et spraying system, specielt lavet direkte ud fra efterspørgslen hos firmaet. Den slags spraying system kan såvel have dyser, pumper og rør, og manden skal aflaste de andre med at reparere og installere kundens Autojet spraying system. .

Relevant bli’r det hvorvidt undertegnede kommer til at blive den gode samtalepartner, hans første arbejdsdage. I det tilfælde at manden skildrer omkring autojet spraying system, forstøver spray som ikke er beregnet til blomster og benyttelsen af el sprøjtepistol. Cool er det bestemt at manden scorede sig arbejde og han glæder sig til at komme i gang.

Ja I kan sandsynligvis opdage, at jeg har læst en smule omkring forstøver spray, spraying system, autojet og el sprøjtepistol så jeg kan forstå min gemals kommende arbejdsopgaver. Selv arbejder jeg i akutmodtagelsen, og Carsten har da også sat sig ind i sygdom og pleje så han kan opfatte mit arbejde.