Min kære kæreste skal, lige så snart vi flytter, arbejde som elektriker Hellerup.

Nye oplevelser er helt sikkert det, jeg står og mangler lige nu. Jeg mærker, at jeg har lyst til, at der i nærmeste fremtid sker noget. Kæresten & mig selv har af den årsag taget valget, at vi har tænkt os at prøve at bo et ukendt sted. Vi er i går startet på at spotte efter potentielle boliger, men vi har jo ik truffet den afsluttende beslutning. Og jeg vil egentlig også pointere, at jeg slet ik lægger inde med særligt mange mindstekrav med hensyn til beliggenhed. Jeg går mere op i, at hjemmet i sig selv fremstår hjemligt. Vi har besluttet os for to potentielle byer; Hellerup eller Værløse. Min fyr er elektriker, så spørgsmålet er, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup - http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup, eller elektriker Værløse » http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese,. Jeg håber ovenud meget, at vi flytter til en by, hvor der er de skønneste muligheder for ham. Jeg er hjemmegående, som jeg jo kan udfylde, no matter hvor vi tager hen! Så det er væsentligt, at vi afgør, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse!

Alle i min familie er vidende om, hvor enormt meget hans hverdag som elektriker betyder for min bedre halvdel. Han elsker at være elektriker. Dét er en drengedrøm, der er realiseret. Så jeg føler, at han fortjener virkelig meget at have et nyt arbejde, som han kan lide, ligegyldig, hvor det er; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har stille og roligt prøvet at få viden vedr. arbejds mulighederne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men nu til dags er det jo således, at jobsene ik hænger på træerne. Så problemstillingen lyder dermed også, hvor stor en del vi i grunden selv får mulighed for at bestemme. Såfremt det er tilfældet, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi klar til at lade skæbnen råde. Det eneste vi vil have, er et dejligt hjem, hvor hele familien kan lide at opholde sig. & så selvfølgelig det føromtalte elektrikerjob! Så skriv gerne, hvis I er vidende om nogen jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse!