Molestreret glas på mobilen – lige snart må jeg se at bruge lidt af min sparegrisindhold på skærmbeskyttelse if.a. panserglas til iphone

Så indtraf det igen. Ruth og undertegnede ville tagge et styks selfie i bus 5a retur fra julefrokost hjemme hos John, & ud af hænderne dratter selvsagt iPhone (som ikke havde skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). Og tillige taber jeg ikk kun min iphone. Nææh mobilen traf noget spidst med skærmen ned. Vi sukkede samtidig. Min veninde samlede min smartphone. Ak nej iPhone op & glasset var naturligvis totalt knust, for jeg ikke havde skærmbeskyttelse på. Kendte I til, at du har mulighed for at påsætte håndfast skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas {pavoscreen.dk/panserglas} til iphone? Ps staveplade kræves til panzerglass/panserglas iphone? Det tænkte jeg ikk, at man kunne gøre, men undertegnede bestiller nu skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone. smartphonen kommer med pakkeposten tirsdag.

Jeg har bestilt min iphone 3 online og fundet en en homepage der sælger hårdført pazerglass til skærmbeskyttelse. Smarte mig tænkte virkelig ikk, at man kan vælge panserglas til iphone. Skærmbeskyttelsen skulle være hundrede % fint og usynligt og tillige kan den slags skærmbeskyttelse af panzerglass gøre, at du helt ubekymret kan opholde min mobil og med mine nøgler og slippe for dumt case til at beskytte.

Hurtige jeg kunne tillige google en bitte smule på reparation smartphone, meeen jeg foretrækker at få et styk dugfrisk panserglas iphone {pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone}, idet den sidste lille jeg havde var kun en 3’er (der ikke havde skærmbeskyttelse). Derfor vil et stk dugfrisk tlf og panserglas til iphone nok være en ganske dejlig pengeinvestering, især pga lille jeg om et par måneder flytter til Utrecht og bo og gerne vil ku’ være en del af det hele derhjemme på en ny telefon nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er intet mindre end super lykkelig over den anskaffelse af skærmbeskyttelse udført i panzerglass/panserglas til iphone mobil.