Næste step er båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive til terrasseprojektet

Havearbejdet bliver nok enklere, hvis jeg og manden får os skrubskive [katalog.prebenz.dk/afgratning--skrubskiver], skæreskiver [katalog.prebenz.dk/afkortning--skiver] og båndsavklinger [katalog.prebenz.dk/afkortning--bandsavklinger]. Det er sådan nogle ting, som at der går det muligt at forarbejde hårde træsorter og samtidig i nogle metaller. Med skæreskiver kan vores eksisterende værktøj eksempelvis anvendes til at skære plast, metal, sten og klinker. Deraf bli’r båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive snart en stor hjælp.

For tiden frisker vi haven gevaldigt op, og vi ska’ blandt andet lave nye højbede og komme af med trætte drivhus og jobbe på terrassen. Til dette har jeg og manden konstateret, at skæreskiver, båndsavklinger samt skrubskive er relevant, når vi bearbejder terrassens granit, sten, fliser og beton. Jeg kan forstå at en skrubskive er effektivt til at oprense de grimme sten, som vi planlægger at genbruge til den nye patio. Smart.

Det bli’r rigtig fedt at styrke den gamle have med brug af skæreskiver, båndsavklinger samt skrubskive. Terrassen og haven kan ganske enkelt have glæde af lidt grønne fingre og noget håndværk, så det bliver fantastisk at anskaffe os skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver og starte vores foretagende.