Om husbygning og brug af Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine

Gemalen og jeg anlægger jo helt nyt hus og i dette byggeri benytter vi gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine og andre caterpillar byggemaskiner. At håndtere og læsse jord kan klares med te styk Caterpillar gummihjulslæsser, og en gravemaskine med rendegraver kan grave, læsse og losse og virker nemt at flytte rundt..

Lykkelig vis har byggerådgivningsvirksomheden meget sirligt kontrol over, hvad arbejderne ska’ benytte af Caterpillar gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver. Vores byggevirksomhed har de grave- og læssemaskiner der skal bruges til deres isposition og ægtefællen & jeg bekoster ikke for at leje et stk gravemaskine, Caterpillar rendegraver eller gummihjulslæsse, vi ikk får anvendt.

Ægtefællen og jeg kan lige straks være yderligere medvirkende derude og være mere med i processen, nu hvor byggeriets tunge arbejde med Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine er færdigt. Efter byggernes sidste opgaver med rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser fra Caterpillar er afsluttet kommer 1. etape til at bli’e at opføre fundamentet og så vil huset rejse sig. Vi glæder os til at se det nye hus starte at ligne noget.