Pilatus for sale efter at jeg har gledet piper archer lx og piper seneca v skal jeg have mig et nyt og lækkert luftfartøj

Op til år 2000 overflyttede undertegnede af sted til Gardner i Nordamerika. Inden unge jeg skiftede adresse havde jeg ik prøvet at flyve før, men jeg skal love for, at de første semester i min bachelor tilbød diverse ganske uimodståelige eventyr med at flyve af sted i et piper seneca v - www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-seneca-v.aspx – , der var absolut dugfriskt på markedet, + siden endvidere piper archer lx - www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-archer-lx.aspx – . Heldige jeg startede på pilotstudie og jeg fik i månederne efter adgang til at lande piper archer lx og piper seneca v hos Herman. Som studerende havde jeg den mest fede tid, og siden da har jeg landet piper archer lx og piper seneca v igen og igen.

Om et halvt år står den store eventyrer for at starte forfra og rykket hjemmet til Carlyarn Rocks i det vestlige Australien. Derude er der er ganske mange kilometre til det meste, og derfor er det bedst at erhverve sig et lille fly. Undertegnede har spekuleret på at købe piper archer lx og piper seneca v , men i øjeblikket leder jeg snarere efter pilatus for sale - www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx – rundt på de lokale forhandlere . Jeg har fået forskellige relevante forretninger med pilatus for sale, og jeg er temmelig afklaret med, at piloten her bør beslutte mig for et pilatus for sale denne omgang og ikke i stedet købe et stk piper seneca v eller piper archer lx. Men besnak mig endelig. Fyr løs

Såfremt mine venner og jeg læser om pilatus for sale, vurderer jeg, at denne flytypedet fly kan svare til mine behov til en acceptabel hyre. Derimod er undertegnede jo bekendt piper seneca v og piper archer lx og jeg kender til, at begge to fungerer uproblematisk. Skulle valget stå mellem piper seneca v eller piper archer lx så tror piloten her faktisk, at jeg helst ville have et piper archer lx over piper seneca v. Men de gode bonusser ved på pilatus for sale overtaler mig mindsanten.