Pjattet med 80’er udklædning og 80’er tøj?

80’er udklædning plus 80’er tøj er jeg ret begejstret for. Moi nyder det så meget, at undertegnede faktisk falder over en stor part af undertegnedes 80’er tøj i blandt 80’er udklædning samt 80’er kostumer hos diverse udklædningsbutikker. Sådanne butikker sælger jævnligt egnet tilbehør i neonfarver som f.eks hotpants, benvarmere og strømpebukser.

Undertegnede klæder mig hyppigt i 80’er tøj og har forståeligt nok for længe siden inviteret selskab der har temaet 80’ tøj, 80’er udklædning og 80’er kostumer. Denne passion er jeg ikk’ den eneste der ejer. Undertegnedes to år ældre storesøster er præcis lige på samme måde – jeg tror faktisk det sikkert er fra Henriette, at glade moi er vild med 80’er tøj, fordi frøkenen i løbet af størstedelen af teenageårene benyttede 80’er udklædning + 80’er kostumer både til hverdag og til sjov og ballade. Ind imellem i total 80’er udklædning men til tider kun med nøje valgt tilbehør.

Undertegnede knuselsker stilen fra 80’erne med godt med farver og rulleskøjter. Det er så livsbekræftende, når mine veninder er hundrede % i sort, så hopper undertegnede i 80’er tøj med masser af kulør. De andre har bekendt at mit tøj minder om 80’er udklædning – og ja det er 80’er kostumer, undertegnede anvender, idet kostumerne har overkommelige priser og de er et optimalt alternativ til at gøre brug af genbrugs-butikker, der almindeligvis ikke tilbyder fuldblods 80’er tøj. Så er det nemt og enkelt at shoppe mine 80’er kostumer i en netshop så jeg derefter kan få outfittet leveret måske næste dag. Og hvis lysten til at rykke ved begejstringen for 80’er tøj skulle komme så tilbyder butikkerne jo en stor mængde af outfits der kommer fra øvrige tidsperioder. Kostumebutikkerne tilbyder tillige flere imponerende selskabskjoler, som mine kammerater hylder. Et par stykker af tøserne har skal det lige siges også selv lidt 80’er udklædning så som kulørte solbriller og knækarmbånd, så min 80’er tøjstil smitter af.