Søs og undertegnede kan ikke blive samstemmige når snakken gælder lejeboliger – lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro eller prisvenligere lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Jeg & søster er i øjeblikket i gang med at søge efter lejeboliger. Jeg og min søster har debatteret hvorvidt at hende og jeg sku’ finde lejeboliger sammen og residere sammen med hinanden eller i samme område. Men den ide virker virkelig ik. Mig & min søster ønsker noget vidt forskelligt, og i mens bypigen her eftersøger lejebolig Østerbro - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/ – eller lejebolig Hellerup - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/ – , så drømmer min søster om lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/ – .

Undertegnede er generelt en urban pige, der dyrker byture og Magasin. Min søster foretrækker modsat om at blive mor før hun er rundet de syvogtyve, ligesom hun drømmer om at residere mere roligt med køkkenhave + rart nabosammenhold. Begge går vi efter hyggelige lejeboliger, men vi bør jo ikk lige tage i søstrelejlighed, som min søster og jeg Vi bør vist ikke lige trække i søskendebolig, på trods af at jeg og søs begge 2 efterspørger lejeboliger. Derfor går jeg mod lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor jeg er lige ved indre by, dog i den rolige ende af København. Og Andrea ser mod et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Søstrene er dog enige omkring at det er på Sjælland, vi skal have lejeboliger. Så vi bor stadig ret tæt .

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og min søster indtaster hver vores drømmeplacering ind for de her lejeboliger, når jeg og hende søger, men alligevel kan vi hjælpe hinanden med at finde rundt i lejekontrakter, de bedste formidlere af lejeboliger og regler for fremleje.