Uden træbeskyttelse rådner din facade bort

Ofte sker det, at folk opsøger mig i butikken plus fortæller mig, at havens træstrukturer er forfaldent samt har suget en stor mængde fugt ind. Som regel har folk ej været oplyst om, at træværket ej har været optimalt behandlet med træbeskyttelse, så de havner på panikkens rand. I disse situationer giver jeg hver gang et eneste tips: husk at beskytte træværket med grundig maling, så holder det for altid. Det bedste forbliver uden tvivl at beskytte træværket fuldstændig fra begyndelsen, før det egentlig udsættes for natur og vand. Hvis plankerne behandles før det egentlig opstilles, vil du nemlig garanteres, at det bliver behandlet over det hele og ej bare de sider, som sidder udad.

Regn og alger er overraskende nok træplankernes forfærdeligste skadeforvoldere. Regnen suges nemt op i træet og får det til at udvide sig, samt svamp vil forårsage forrådnelse, idet de ej fjernes. Mange slags maling til disse problemer, findes her heldigvis, og det skal ej at være en ting, der koster alverden. En masse tilhørende de bedste brands kan købes billigt, samt går man lidt på jagt som værende kunde, kan man nemt finde forhandlere, hvori denne træmaling findes på tilbud. Derefter bør man egentlig kun huske at beskytte træet grundigt med denne maling, gerne en masse omgange, plus så er facaden beskyttet fra flere skader i årtier.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>