Uhmm bløde karameller – arbejdspartner bør sgu få en firmagave spækket med bornholmske karameller

På min kontorarbejdsplads eksperimenterer vi med en alternativ approach her til jul når det handler om firmagave [karamelleriet.com/item/firmagaver]. Jævnligt fik vi en universal firmagave der indeholder gourmet snacks eller en ting fundet i Illums. Men denne gang valgte vi, at vi medarbejdere køber firmagave til en øvrig arbejdsmakker.

Jeg har trukket en ung kvinde, der elsker søde lækkerier og bløde karameller [karamelleriet.com]. Mine grublerier er altså, at betænksomme mig forærer kvinden sådan nogle bornholmske karameller [karamelleriet.com/item/klippestykker] til firmagave. Jeg har selv gnasket de lækre bløde karameller i Kbh N og de karameller er en rigtig fin firmagave vurderer jeg.

Den slags mundvandsigangsættende bornholmske karameller i pæn etui indeholdende bløde karameller og lækre bidder med lakrids og pebermynte er virkelig en ting, jeg personligt godt kunne tænke mig.

Bornholmske karameller købes i smarte bokse. De har såvel bløde karameller & hårdere og flere smage af bær og lakrids. Om kollegaen bedst kan lide bløde flødekarameller med lidt fløde- eller vaniljesmag eller bornholmske karameller i spritnye variationer, det aner jeg egentligt ik. Måske skulle undertegnede medtage et par bløde karameller med jordbær eller salmiaklakrids med på mit arbejde og give Connie og flere andre kollegaer lidt at smage. Og derefter lægge mærke til, hvilke kvinden går efter.