Under renoveringen har vi haft gang i hulmursisolering af væggene i villaen samt overstrygning/understrygning af taget

For inden jeg flyttede i hus havde jeg ikke hørt om overstrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/ – , hulmursisolering - http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/ – og understrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/ – . Husombygningen har fulgt til ny viden. Når et ældre tegltags understrygning går i udu, dermed bliver der utætheder i taget. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har forstået, at understrygning/overstrygning er faktisk det samme. De har samme funktion.

Hulmursisolering var hurtigere end vi regnede med. Først vælge imellem hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Med den beslutning overstået var det sgu ganske uden de store overvejelser. Hulmursisolering kan faktisk overstås ved at fagfolkene indfører isoleringen via bitte perforeringer. Hulmursisolering kræver ikke væltede vægge.

Bare tag fat i en af os, så fremt du skal høre lidt af hvert hulmursisolering, overstrygning og understrygning. Jeg har forstået en hel del samtidig med vores renovering. Så spørg endelig til overstrygning, understrygning og hulmursisolering?