Undertegnede har førhen været igennem spontan abort og leder på den baggrund efter en habil gynækolog klinik Fyn, f.eks speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg er med bebs men det var en turbulen proces, derfor overvejer jeg at komme ved en gynækolog klinik Fyn og få ekstra tjek. Efter manden jeg jeg droppede minipillerne gik der langt over et år uden graviditet, og den praktiserende læge var lige ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. Dengang søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der er en praksisklinik nær, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Jeg blev med bebs og alle tankerne om ægløsninger og sædkvalitet fortrak for glæde en spontan abort. Jeg og min mand prøvede at holde modet oppe, men der var en tidsperiode, hvor vi var bedrøvede og i sorg over det barn, som Jack og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er vi så med barn igen. Min læge har forklaret, at der skal holdes ekstra øje på mig, så hendes kollega henviser undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også tjekket lidt i Krak og har igen fundet bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne være ved en praksis som f.eks gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt yderligere scanninger, hvilket kan gøre mig tryg i graviditeten, og fagfolk kan hjælpe, skulle der igen opstår komplikationer. vi tror at den tilføjet tryghed af sig selv er gavnligt for bebsen.