Uovertrufne opbevaringsrum samt sikringsgitter

Ordet ”opbevaringsrum” er for mange ensbetydende med et mørkt rum, hvor skimmelsvampe trives. Sålunde er det imidlertid ikke nødt til at være. Investerer jeres ejendom i pulterrum med rullegitter, får jeres beboere nemlig en fleksibel såvel som stilfuld pulterrumsløsning til beboelsesejendomme af enhver art. Desuden vil I få loftrum med en lækker lysgennemstrømning og en maksimal tyverisikring samt forebyggelse af brand og problemer med fugt.

Igennem årene har vores medarbejdere skabt skræddersyede opbevaringsrum til kommunale udlejningsejendomme såvel som ejer- eller andelsboligforeninger med fx tyverisikring såvel som sikringsgitter. Afsættet for samtlige af vores løsninger er, at vi altid arbejder ud fra et ønske om at give jeres ejendom en pulterrumsløsning, der opfylder alle jeres beboeres behov plus forholdene på loftet eller i kælderen. Af den årsag benytter vores medarbejdere altid pladsen ned til den mindste kvadratcentimeter uanset, om arealet har skæve vægge, et lavt loft eller lignende. Jeres andelsboligforening er sikret et væld af privilegier med vores virksomheds opbevaringsrum med rullegitter i galvaniseret stål. Ikke alene er vores pulterrum en æstetisk såvel som fleksibel løsning til pulterrum og lignende, hvor det er muligt at kombinere vores forskellige netvægge med et af vores forskellige stålpladesystemer for at skabe pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores opbevaringsløsninger giver oven i købet en god ventilation. Dette sikrer et udadleligt indeklima på hele arealet, som beskytter pulterrummenes indhold på fortrinlig vis.

Såfremt jeres andelsboligforening vælger opbevaringsrum med sikringsgitter, kan I indrette et rart lofts- eller kælderareal med et flot lysindfald. Dertil kan I let se det meste af arealet gennem dit sikringsgitter. Dette giver beboerne en øget tryghed såvel som en bedre chance for at opdage en brand, før den for alvor forårsager skade. Som prikken over i’et yder vores virksomheds stålløsninger til pulterrum endvidere optimal tyverisikring og meget mere.